Toegepaste Non-verbale Communicatie

Toegepaste Non-verbale Communicatie

Luisteren met je ogen

Non verbale communicatie: 80% van de menselijke communicatie is non-verbaal. Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden. Maar we besteden nauwelijks aandacht aan de non-verbale communicatie. Daarom nu deze unieke bijscholing: een verdieping in de non-verbale communicatie speciaal voor de casemanager.

Leer emoties als verdriet, angst, boosheid, afschuw beter te herkennen in gezichtsuitdrukkingen. Onderscheid blijdschap of verdriet van namaak. Opgedane inzichten zijn na de training direct toepasbaar in uw gesprekken. Je leert zien wie de ander is en hoe daar constructief mee om te gaan.

De bijscholing geeft je veel theoretische nieuwe kennis. Onbewust wordt bewust. Met een nieuw uniek software programma oefen je en leer je om gezichten te lezen. Luisteren met je ogen: dat kunnen er maar weinig. Je leert het in deze bijscholing speciaal afgestemd op de casemanagers die je gaat helpen bij gesprekken over re-integratie.

 

LET OP!!!

Iedereen die de training voor 1 december 2024 volgt krijgt een gratis boek over non-verbale communicatie van Tom Institute ter waarde van € 24,95! 

 

 

Informatie over de trainer

Geert Hommes is directeur van het Tom Institute. Hij geeft sinds 2010 in Europa trainingen over non-verbale communicatie. Geert ging zich in 1998 verdiepen in de non-verbale communicatie. Als leidinggevende bij Randstad 80 begreep hij bepaalde gedragingen van zijn medewerkers niet. Hij wilde daar een beter inzicht krijgen om mensen goed aan te kunnen sturen. Hij volgde de Emotions Revealing leergang van het Goodfield Instituut in San Francisco. Geert heeft daaruit trainingen ontwikkeld voor de zakelijke markt en ging als trainer werken.

 

Inschrijven Op dit moment geen inschrijfmogelijkheden.